top of page

Junior systemutvecklare
 

Collabodoc växer! Vill du bli en del av vårt IT-team och jobba med innovativa IT-lösningar mot sjukvårdssektorn? Här får du tillsammans med erfarna kollegor jobba med både vidareutveckling av befintliga produkter och utveckling av helt nya produkter.

Om Collabodoc

Collabodoc är ett innovativt och växande bolag med nio anställda som utvecklar IT-lösningar för sjukvårdssektorn. På företaget finns många spännande kompetenser och vi söker nu en ny kollega.

Våra produkter har, sedan 2016, hanterat nästan en miljon patientbesök. Vår produktkatalog består av ett flertal webb-applikationer som förbättrar vårdcentralsbesök för både patienter och vårdpersonal. Det senaste året har vi till exempel utvecklat en applikation för att hantera bokning och genomförande av covidvaccinationer. 

 

Hos oss får du ett meningsfullt sammanhang där du kan utvecklas och bidra!

Vad vi erbjuder dig

En engagerande arbetsplats där ditt arbete gör skillnad för både patienter och vårdpersonal. Att bli en del av ett sammansvetsat team som har väldigt roligt tillsammans. Ett arbetsklimat där du har chans att växa in i en bred utvecklarroll och får arbeta med allt från att skriva databasskript till att ge våra slutanvändare teknisk support. 

 

Vi har kontor i centrala Stockholm med närhet till både pendeltåg och tunnelbana. Möjlighet att arbeta hemifrån vid behov finns, men vi ser gärna att du trivs med att förlägga merparten av din arbetstid på kontoret.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag och tjänstepensionsavsättning motsvarande kollektivavtal.

Det här får du göra hos oss

I teamet jobbar vi med allt från verksamhetsanalys och lösningsarkitektur till implementation, test och support. Eftersom vi är ett litet bolag kommer du få arbeta i hela systemutvecklingskedjan, och få möjlighet att använda många olika tekniker och verktyg.

Vi arbetar bl.a. med:

 • .NET, C#

 • Entity Framework

 • PostgreSQL

 • MVC / Web API

 • React

 • HTML, CSS, SASS, JavaScript

 • Styled components

 • Storybook

 • Git

 • Azure DevOps

 • Docker / Kubernetes / HELM

Vem är du?

Du har formella meriter från en utbildning eller är självlärd, men är helt eller relativt ny i ditt arbete som systemutvecklare. Det viktigaste är att du tycker systemutveckling verkar riktigt kul samt din vilja att lära dig mer och att utvecklas hos oss med hjälp av stöttning från övriga i teamet. 

 

Vi söker dig som är öppen och nyfiken och ser lösningar istället för problem. Du har lätt för att lära och vill växa som utvecklare. Du har förmågan att ta egna initiativ och inhämta ny kunskap när det behövs. Du är social och prestigelös och tar gärna emot feedback på det du gör. Du drar nytta av att vara en del av ett kompetent team och gillar att samarbeta med andra. 

Hos oss sker all kommunikation på svenska, det är därför ett krav att du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.

Skicka din ansökan till vår CTO Michael Dahl.

Skicka din ansökan till vår CTO Michael Dahl.

bottom of page