top of page

Affärsutvecklare/CFO (deltid)

Är du en erfaren ekonom som motiveras av att jobba i ett litet snabbfotat bolag med hög kompetensnivå?

Om Collabodoc

Collabodoc är ett innovativt mjukvarubolag som är experter på sjukvård. Våra digitala lösningar underlättar vardagen för medarbetare på vårdcentraler, närakuter och äldreboenden. Genom våra digitala stöd får vårdpersonalen mer tid för sina patienter och brukare.

 

Collabodoc expanderar nu in i nya marknadssegment, och vi söker en erfaren affärsutvecklare/CFO på deltid. Arbetet innefattar både finansiell analys/prognos, prismodellering, avtalsöversyn samt att vara delaktig i investerardialoger. Du kommer jobba nära både VD, ledningsgrupp och styrelse, och bli en aktiv part i bolaget strategiska utveckling.

Vi söker dig som är ekonom med erfarenhet av att ta fram finansiellt underlag för beslutsfattare. Du kommer jobba tillsammans med ett drivet gäng med olika bakgrunder som har väldigt roligt tillsammans. Vi som jobbar på Collabodoc är läkare, arbetsterapeuter, civilingenjörer, systemvetare och projektledare som alla drivs av att göra skillnad, och av att våra lösningar bidrar till att skapa en bättre vård och omsorg för alla. Ditt bidrag kommer vara viktigt i företagets expansionsplan.

Vad får du?

  • Vara med och påverka en sektor i stor förändring tillsammans med erfarna och trevliga kollegor som gillar att lösa problem

  • Flexibla arbetstider

  • Friskvårdsbidrag och kollegor som gillar att träna tillsammans

  • En trevlig arbetsplats, innovativ kultur och den bästa gemenskapen

När?

Omgående.

Var?

Vårt kontor ligger på Gårdsvägen i Solna men vi flyttar inom kort till nya lokaler på Medborgarplatsen. 

Ansökan

Skicka din ansökan till VD Staffan Bjessmo

bottom of page