top of page
Jobba_hos_oss_och_bygg_framtidens_sjukvard.jpg

Tillsammans river vi hindren för goda patientmöten

Hjälp oss bygga framtidens vård

Hälso- och sjukvården står inför stora förändringar. Vi vill underlätta för patienterna att nå vården på ett enkelt sätt och där de känner sig trygga, delaktiga och förstår vilka insatser som planeras och varför. Vi finns också till för alla som arbetar inom vården och vill ge dem bästa tänkbara förutsättningar att skapa en bra arbetsmiljö och en hållbar arbetsplats. Vi gör detta genom att utveckla marknadens enklaste digitala stöd för både fysiska och digitala arbetsprocesser.

Lisa_finne_systemutvecklare_Collabodoc_citat.jpg

Att arbeta på Collabodoc präglas av stor frihet, gemensamt ansvar och möjligheten att verkligen kunna påverka. Dessutom trivs jag väldigt bra med mina kollegor och har roligt på jobbet nästan jämt!

Lisa Finné, Systemutvecklare

Bli vår kollega och få en viktig uppgift

Vi som arbetar på Collabodoc har ett stort engagemang för nyttan av det vi skapar. Vetskapen om att vi kan göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonalen är det som driver oss. Vi är ett härligt team som tar ett gemensamt ansvar för att se till att vi går rätt väg i vår tillväxtresa. Vi gillar att göra saker tillsammans, delar med oss av kunskap och hjälper varandra.

Låter det mer än bara intressant? I så fall berättar vi gärna mer om Vårdsveriges viktigaste resa!

Aktuella tjänster

bottom of page