top of page

Designansvarig med kunskap om UX/UI

Collabodoc växer! Vill du bli en del av vårt team och jobba med innovativa IT-lösningar mot sjukvårdssektorn? Här får du tillsammans med erfarna kollegor jobba med både vidareutveckling av befintliga produkter och utveckling av helt nya produkter.

Om Collabodoc

Collabodoc är ett innovativt och växande bolag med nio anställda som utvecklar IT-lösningar för sjukvårdssektorn. På företaget finns många spännande kompetenser och vi söker nu en ny kollega.

Våra produkter har, sedan 2016, hanterat nästan en miljon patientbesök. Vår produktkatalog består av ett flertal applikationer som förbättrar vårdcentralsbesök för både patienter och vårdpersonal. Det senaste året har vi till exempel utvecklat en applikation för att hantera bokning och genomförande av covidvaccinationer. 

 

Lockas du av ett meningsfullt sammanhang där du kan utvecklas och bidra?

Vad vi erbjuder dig

En engagerande arbetsplats där ditt arbete gör skillnad för både patienter och vårdpersonal. Att bli en del av ett sammansvetsat team som har väldigt roligt tillsammans. Stor möjlighet att göra avtryck och sätta prägel på företagets produkter och kommunikation. Ett arbetsklimat där du välkomnas att komma med egna idéer och har stor chans att påverka valet av framtida tekniker, verktyg och arbetssätt.

 

Vi har kontor i centrala Stockholm med närhet till både pendeltåg och tunnelbana. Möjlighet att arbeta hemifrån vid behov finns, men vi ser gärna att du trivs med att förlägga merparten av din arbetstid på kontoret.

 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag och tjänstepensionsinsättning motsvarande kollektivavtal.

Det här får du göra hos oss

På Collabodoc kommer du arbeta i en bred roll med utformning och förbättring av nya och befintliga applikationer samt design av applikationsgränssnitt. Eftersom vi är ett litet bolag kommer du att arbeta med det mesta hos oss som rör färg och form. Du kommer även att arbeta med de visuella delarna av vår externa kommunikation vilket inkluderar hemsida, inlägg i sociala medier, nyhetsbrev, mässmaterial etc.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av 

  • Framtagande av produktskisser och mockups

  • Arbete med interaktionsdesign

  • Interaktion med projektledare, produktansvariga och utvecklare

  • Bidra till att vidareutveckla design och grafiska riktlinjer, samt tjäna till att dessa efterföljs i våra applikationer och övrigt grafiskt material.

  • Framtagande av visuella kommunikationselement

Vem är du?

Du är initiativrik, öppen och nyfiken och ser lösningar istället för problem. Du testar gärna nya tekniker och tar dig an nya utmaningar. Eftersom teamet delar många idéer inbördes och löser problem tillsammans bör du också uppskatta att samarbeta och vara öppen för andras perspektiv. 

 

Du har användarnas upplevelse i fokus och vi ser gärna att du har kunskap om interaktionsdesign och om hur man skapar tillgänglighetsanpassade verktyg. Det är även meriterande om du känner dig bekväm med att arbeta i verktyg för bildredigering och till viss del videoredigering. Du kommer ha tillgång till hela Adobes produktsvit, men har möjlighet att själv påverka vilka program

du arbetar i. 

 

Hos oss sker all kommunikation på svenska, det är därför ett krav att du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. 

 

Du behöver inte ha formella meriter, för oss är det viktigast att du brinner för design och har någon typ av erfarenhet inom området.

Ansökan

Skicka din ansökan till vår CTO Michael Dahl.

bottom of page