top of page
team_1920x1080.png

Studerar du marknadsföring och kommunikation? Gör din praktik hos oss!

Just nu har vi möjlighet att ta emot en praktikant/LIA inom marknadsföring och kommunikation. Vi arbetar med flera digitala kanaler (sociala medier, webb, e-post), men även t.ex. mässor, och du får möjlighet att hjälpa oss med allt från strategi till innehåll.

Om Collabodoc

Collabodoc är ett företag med nio medarbetare som utvecklar webbapplikationer mot hälso- och sjukvården. Företaget består av sex medarbetare på IT och tre på sälj. Vi sköter idag det mesta av vår marknadsföring och kommunikation inhouse. Vi sitter i rymliga lokaler i Solna och vi ser gärna att du mestadels arbetar på plats tillsammans med oss.

Om praktiken

Hos oss får du stort eget ansvar men självklart stöttning och handledning från hela teamet. Du får planera vår digitala närvaro och självständigt utforma och publicera innehåll till sociala medier och nyhetsbrev. Du får dessutom tillsammans med oss arbeta med att utforma och implementera en marknadsföringsstrategi. Enklare bild- och videoredigering ingår i arbetet.

Vem är du?

Vi tror att du går en relevant YH- eller universitetsutbildning inom digital kommunikation och marknadsföring, samt att du är duktig på omvärldsbevakning, är kreativ och en fena på att skapa content. Meriterande men inget krav är om du har erfarenhet från vård- och omsorgsområdet. Det viktigaste är att du som vi vill förbättra vården.

Hos oss sker all kommunikation på svenska, det är därför ett krav att du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.

Skicka din ansökan till Alexander Bartilsson.

bottom of page