top of page

Säljare / kundansvarig

Är du säljare och vill vara med på vårdsveriges viktigaste resa? Collabodoc söker just nu en säljare med god kunskap om svensk hälso- och sjukvård, och gärna med erfarenhet av kommunala verksamheter som kunder.

Om Collabodoc

Collabodoc är ett mjukvaruföretag som utvecklar applikationer för hälso- och sjukvården. För oss är digitalisering ett medel snarare än ett mål, och vi brinner för att skapa verklig nytta för både patienterna och personalen på golvet.

 

Vårt samspelta team består av nio dedikerade medarbetare som tar gemensamt ansvar för hela vår leverans. Vi gillar att göra saker tillsammans, delar med oss av vår kunskap och hjälper varandra.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom sjukvården, alternativt har en djup förståelse för hälso- och sjukvård, gärna med fokus på den kommunala sektorn. Din förmåga att visa engagemang och struktur är viktig, samtidigt som du identifierar affärsmöjligheter och arbetar långsiktigt med våra kunder. Att skapa och utveckla kundrelationer, både genom telefonsamtal och digitala och fysiska möten, är en viktig del av rollen.

Hos oss sker all kommunikation på svenska, det är därför ett krav att du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.

Vad får du?

  • Vara med och påverka en sektor i stor förändring tillsammans med erfarna och trevliga kollegor som gillar att lösa problem

  • Flexibla arbetstider

  • Friskvårdsbidrag och kollegor som gillar att träna tillsammans

  • En trevlig arbetsplats, innovativ kultur och den bästa gemenskapen

När?

Omgående.

Var?

Vårt kontor ligger på Gårdsvägen i Solna men vi flyttar inom kort till nya lokaler på Medborgarplatsen. 

Ansökan

Skicka din ansökan till VD Staffan Bjessmo

bottom of page